Андрей Чорбанов, Възраждане Ще подкрепим закона на първо четене, за да

...
Андрей Чорбанов, Възраждане Ще подкрепим закона на първо четене, за да
Коментари Харесай

Андрей Чорбанов: Законът за здравето трябва да е контролиран от обществото

Андрей Чорбанов, Възраждане 

" Ще подкрепим закона на първо четене, с цел да има правила на държание, следени от обществото. Министърът на опазването на здравето употребява доста благоприятни условия. Липсата на периоди направи по този начин, че министърът да дефинира какво да се случва с обичай, бизнес и така нататък Не считам, че министърът трябва да има опция да импровизира, сподели на днешното първо четене в Парламента Андрей Чорбанов от " Възраждане ". 

" Никой на този свят не може да каже по какъв начин ще продължи пандемията. Всяка такава прогноза е спекулативна. С въвеждането на спомагателни ограничения отвън публично оповестената обстановка, няма по какъв начин да се съгласим за ограничавания на цялото население, вместо да се лекуват болните, без да се лимитират здравите.

Нямаше и досега профилиран орган със експерти за всяка област. Чисто теоретично може по различен метод да е. Даване на РЗИ-та да вземат решения, е нееволюционно, а хората ще могат да осъществят страховете си. Ако има публична наложителна имунизация, това може да докара до тежко публично състояние и реакция на популацията. Да създадем един усъвършенстван законопроект. "  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР